Mi a Goji Cream?

A tartomány anti-age Eucerín különböző vonalak, ma arra összpontosítunk, hogy a vonal Goji Cream vélemények töltelék, krémek, ránctalanító arckezelés alapján hialuronsav, magyarázza a tulajdonságok a hialuronsav.

Emellett bemutatjuk, hogy egy egész sor termékek Töltelék: a ránctalanító krémet, nap, éjszakai krém, a szem körül, a szérum koncentráció a hialuronsav.

A funkció a krémek a bőr hialuronsav termék töltelék kitölti a ráncokat hozzáadásával amellett, hogy ez a sav természetes anyagok, amelyek részt vesznek a megerősítése, hogy a termelés a mélyebb rétegek a bőrt, így a ráncok is simított a bőr befejeződött. Egy része a termékek ebben a sorban is fel van szerelve egy szaponin, mint egy erősítő hatása a töltőanyag.

Javasolt azoknak a nőknek, akik annak idején az érettség, a 30-35 évvel, akik már kezdik észrevenni, hogy a ráncok, különösen a kifejezés, kezdjük látni a ráncok, a szem környéki szarkalábak, naso-szájon át.

 Goji Cream dm

A hialuronsav anyag feltöltése a sejtközötti térben a bőr dm sejtek eljárva a szerkezet epithelialis, valamint támogatja a kollagén rostok.

Ahogy előre a korban, az összeg a hialuronsav a test kimerült, a közös veszteség, valamint a kollagén a fő oka a ráncok kialakulását.

Ez az anyag működik a “csapdába” a víz, ez az a képesség, hogy elkapjuk, 25 vagy 30-szor a kötet a víz. A hialuronsav a bőr, ahogy elkapja a víz képezi egy olyan gél-tele van a tér képezi a ránc.

Hogyan működik a szaponin? Tulajdonságai a Szaponin

A szaponin a Eucerín kivont Szójabab, egy származéka a glikozid, hogy működik, azáltal, hogy ösztönzi a termelést a hialuronsav egy természetes módon hozzájárulni, hogy megállítsa a veszteség mennyiségét, a bőr hidratálás a bőr az egész nap folyamán.

Amellett, hogy a szaponin antioxidáns tulajdonságai, amelyek segítenek csökkenteni a hatását a szabad gyökök, amelyek felelősek a fotoenvejecimento.

Top 10 tipp, hogy növekszik a Goji Cream

Termék Töltelék nappali krém: egy nap tejszín. Van különbség, attól függően, hogy Top 10 tipp a bőr típusát, vagy a száraz bőr, vagy egy normál bőr/vegyes. Amellett, hogy az integráció a sav hialuónico természetes módon működik, azáltal, hogy védi a bőrt az öregedés, a napenergia, köszönhetően az integráció az a napvédő SPF 15.

Goji Cream Töltelék éjszakai krém: minden bőrtípusra. Tartalmaz Dexpanthenol koncentrálni, hogy működik, amíg alszol, regenerálódik a bőr ébrednek érzés, a kényelem, a jólét, az arcát.

Goji Cream Töltelék szem kontúr: minden típusú bőr. Segít csökkenteni a kifejezés körüli ráncok a szemed, azzal a kiegészítéssel, hialuronsav, szaponinok, így az erejét a karakter töltelék. Ez is napvédő SPF 10.

Goji Cream Töltelék szérum koncentrátum: használható minden bőrtípusra, mint egy kezelés a sokk következtében a tartalom hialuronsav rövid láncú szaponinok, koncentrált, mind a látható eredmények gyorsabb. Használja naponta kétszer, mielőtt a nap a tejszínt, majd az esti órákban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>